Ratacire… timpuriu…

M-am uitat la toate din aceasta lume, la tot ce a trecut pe langa mine mai repede sau mai incet, lucruri pe care le-am analizat si lucruri la care am ramas oarecum indiferenta, lucruri care m-au afectat intr-o masura mai mare sau mai mica, lucruri pe care nu le-am bagat in seama sau care au durut…

.


Am vazut aproape tot ce se putea vedea in lumea asta, binele si raul laolalta, am vazut chiar si cum ar putea arata fericirea, am tinut-o candva in causul palmelor, dar mi-a
scapat printre degete.

Au fost promisiuni pe care nimeni nu le-a respectat, poate nici eu, dureri pe care le-am alinat si dureri la care am ramas rece pentru ca nu le puteam stapani nici macar pe ale mele, lacrimi pe care le-am varsat si lacrimi pe care le-am inghitit oricat de amare erau.

Au existat usi pe care nu le-am deschis si usi pe care nu le-am inchis, insa alegerile au fost din punctul meu de vedere cele corecte.

Am abandonat iubiri sau prietenii sau ele m-au abandonat pe mine… si imi dau seama ca exista vise pe care nu le-am trait, nu le regret si nici nu le vreau. Am vazut tot ce mi s-a oferit si nu am putut accepta… ca si ce nu mi s-a oferit… si as fi vrut sa accept.

Am vazut in ganduri tot ce ar fi vrut fiecare sa spuna, insa acele cuvinte nu au ajuns la mine niciodata, la fel ca si multele cuvinte pe care ar fi trebuit sau nu sa le rostesc, dar care
au ramas numai in mintea mea.

Nu-mi amintesc daca am iubit… imi amintesc doar visele sale.

Nu-mi dadeam intotdeauna seama daca se apropia sau se indeparta, uneori cred ca facea toate astea in acelasi timp. Imi doresc din nou sa cunosc linistea pe care am cunoscut-o cand i-am privit indelung chipul.

Poate daca mi s-ar aduce chipul sau inapoi acum, ar fi mult mai usor sa aflu din nou chipul pe care stiam ca l-am pierdut: Chipul meu.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s