Filmul “2012” – despre sfarsitul lumii.

Despre acest film se spune ca ar fi cel mai asteptat film al anului, iar dupa mine, din cate am vazut in dupa-amiaza trecuta la casa de bilete si in sala arhi-plina a cinematografului, chiar asa este!
Muream de nerabdare sa il vad dar in acelasi timp eram si putin (mai mult!) speriata de tema filmului care ne spune ca in 2012 planetele se vor alinia si va veni apocalipsa – sfarsitul lumii. Asa o fi ?!

Ca o parere de dupa: mie una chiar mi-a placut…

“2012” este un film care merita vazut, un film care te lasa cu gura cascata, un film cu efecte speciale de senzatie, un film pe care ti-l recomand si tie!

3 comments on “Filmul “2012” – despre sfarsitul lumii.

  1. @Cris: M-am uitat la cateva secvente din recomandarea ta, destul de interesant… ma voi uita si o sa vin cu pareri 🙂

    Te mai astept pe aici! O seara placuta.

  2. Este un film care a fost scris pe BUDA. De aceea sunt prezenti in prim plan budistii. Pana i s-a curatat intestinul gros lui Roland Emmerich, regizorul filmului, acesta a visat regizarea filmului New Age-SF, pe care i l-a sugerat in cap, prin practica oculta a Canalizarii, cine credeti? Sa va vad! Diavolul, in personam. Sunt sigur ca Alexandru Mironov-comunistul, ateist convins, l-a savurat cu cea mai mare placere. Teracutremurul din film, este un efect special realizat cu degetele mari de la picioare. Totul este un basm pentru copii. E un film de impresionare, pentru cei care nu cunosc ce pot sa faca programele-software, profesionale, destinate cinematografiei. In rest un film de sugativare a cat mai multi bani din buzdujaburile cinefililor si al DVD-istilor.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s