Prostie, injosire…gelozie!

Gelozia ia nastere odata cu dragostea ,dar nu moare odata cu ea, e sentimentul care te face ridicol si te injoseste, este umbra iubirii, gelozia este o faima, care cauta cu tot dinandinsul motive de suferinta!

“Nu ai voie sa te duci acolo fara mine… de fapt pentru ca eu nu vreau sa vin nu te mai duci deloc!”
“Nu ai voie sa ai id de mess sau adresa de hi5… e clar ca o sa cunosti baieti! Si odata ce vorbesti cu baieti e cert ca te vei infige in ei! Nu am nici un dubiu!”
“Nu ai voie.. nu ai voie… si iar nu ai voie!”
“Mai pe scurt… nu ai voie nimic fara acordul meu..!”
S-a inteles?!?

Image Hosted by ImageShack.us

Cate persoane trec prin asta… vad din ce in ce mai des asta si ma crucesc inca o data la auzirea unor noi victime a prostiei, a injosirii… a slugarniciei… nu imi vine sa cred si nu pot intelege cum pot accepta unele asa ceva… oare fetele nu mai au pic de onoare??
Din ce in ce mai multe accepta asta, se conformeaza, se simt probabil interesante cand spun “Nu ma lasa prietenu’… este gelos si asta l-ar supara teribil!”… Au iesit de sub grija parintilor (pesemne abia asteptau sa fie majore, libere, independente!) insa… au intrat sub grija minunatilor gagici, care mai mult ca sigur ii controleaza mai mult si mai amanuntit miscarile comparativ cu parintii…
Si imediat incep interzicerile… “Nu ai voie sa te imbraci asa, esti mult prea provocatoare! Ce vrei sa intoarca golanii capul dupa tine pe strada??”,
“Nu ai voie sa iesi cu fetele pentru ca, mai mult ca sigur, va vor agata baietii pe strada – si cine stie cum reactionezi, poate intrati in vorba si ajungeti direct in pat!” (wow, poate chiar nu le intereseaza ca tipa un dobitoc dupa ele pe strada si se intalnesc cu fetele pentru ca sunt prietenele lor si poate isi doresc sa le vada), “Nu ai voie sa ai cont pe hi5 – te VEDE lumea – nu trebuie sa te vad decat EU… deoarece esti a MEA!” (la dracu, poate ca vor si ele sa se simta sexy, atragatoare si admirate! implica asta vreun risc??
i-o trage careva virtual?? mai degraba ar trebuii, voi baietii, sa fiti mandrii ca sunteti “proprietarii” iar altii doar le doresc!), “Nu ai voie sa vorbesti cu baieti… nu ma intereseaza cine e persoana aia, prin simplul fapt ca e baiat ti-e interzis sa vorbesti cu el! Sa nu mai vad apeluri sau mesaje de la persoane de sex opus!” (oare fetele din ziua de azi nu mai sunt libere sa aibe prieteni? oare inseamna ca orice persoana de sex opus nu le inspira decat SEX?? oare nu se pot intalnii si imprietenii cu baieti si… atat?!?
fara sa fie mai mult decat simpli prieteni?? si… cum ramane cu prietenii pe care ii au cu mult inainte de a va cunoaste pe voi? sunt obligate sa renunte si la ei?), “Nu ai voie sa pui poza la avatar decat cu mine… lumea trebuie sa stie si sa vada ca nu mai exista altcineva in lumea ta in afara de mine!” (ba poate chiar exista si altcineva in mintea lor, si poate avatarul ala e al ei, si nu al VOSTRU! e libera sa puna ce poze vrea… bineinteles ca o sa puna poze si cu tine, daca intr-adevar te iubeste, dar e libera sa decida singura asta, nu impinsa de tine… e ca si cum o silesti sa-ti spuna TE IUBESC din obligatie… o sa spuna cand va simtii ea asta… cand va veni dinauntrul ei… si nu cand ti se scoala tie si o vei forta…!)

Si lista ar putea continua la nesfarsit…prostia e asa de mare…
De fapt…totul se rezuma la incredere. Daca ai incredere, ai tot! Sti ca persoana aia nu va face nimic rau.. nici imbracata sumar, nici in prezenta baietilor, nici la o plimbare cu fetele, nici la un suc in oras cu un prieten, nici cu cont pe hi5, nici cu alta poza la avatar…

Daca cu adevarat vrea sa faca ceva, o va face si cu toate interzicerile voastre. Asta sa va fie clar!

Si apropo, gelozia e si ea buna la ceva (in limita bunului simt) dar in exces provoaca efecte adverse!

Aveti grija de “sanatatea” voastra! Feriti-va de boli!

Advertisements

4 comments on “Prostie, injosire…gelozie!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s