Cinematograf drive-in in România!

Primul cinematograf drive-in digital din Romania se lansează pe 1 iulie, urmand sa functioneze pe întreaga durata a verii si sa le ofere bucurestenilor posibilitatea de a urmari filme din propria masina.

Image Hosted by ImageShack.us

Cinematograful drive-in se lansează la Băneasa Shopping City. Băneasa Drive in Cinema va avea o capacitate de peste 300 de maşini, ecranul pe care vor fi proiectate filmele având 23,5 metri lungime şi 10 metri înălţime. Proiecţia filmelor se realizează pe peretele centrului comercial, prin intermediul unui proiector digital care va permite vizionarea peliculelor în cele mai bune condiţii.

Sunetul va fi transmis prin intermediul unei frecvenţe radio locale, pe care clienţii o vor putea recepta la sistemul propriu de sonorizare al maşinii.

Cinematograful drive-in va fi deschis zilnic, după ora 21.00, cinefilii având astfel ocazia să îşi urmărească filmele preferate în aer liber. Preţul unui bilet la film va fi de 15 lei de luni până joi şi de 20 de lei în weekend. Pentru copii, elevi, studenţi şi pensionari, preţul biletului va fi de 10 lei.

Have fun!
(sursa: Libertatea)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s