Editura Rao lanseaza “Zori de zi” mai devreme!

Image Hosted by ImageShack.us

Vesti bune pentru fanii Amurg/Twilight care nu au apucat inca sa citeasca varianta in limba engleza a Breaking Dawn si care o asteptau cu sufletul la gura pe cea in limba romana!

Iata ca, cea de-a 4 patra carte din seria Twilight vine acum si in limba romana, spre incantarea fanilor. Zori de zi continua cu suspansul, dragostea, actiunea, sacrificiul si magia prezente in volumele anterioare, dar aduce un element pe care milioane de cititori l-au asteptat cu sufletul la gura: finalul fascinantei povesti de dragoste dintre o adolescenta si un vampir.

Cumpara-ti cartea si afla daca Bella va deveni nemuritoare si care a fost alegerea ei intre iubirea coplesitoare pentru Edward si legatura profunda cu varcolacul Jacob. O carte in care sirul tumultoaselor evenimente, povestite in stilul inconfundabil al lui Stephenie Meyer, te vor tine cu sufletul la gura.

Lansarea oficiala a volumului Zori de Zi va alea loc astazi, la ora 19:00 la Carrefour Baneasa si vineri, 19 iunie in cadrul Targului de Carte BookFest la ora 17:30 la standul editurii RAO.

Atunci cand iubesti persoana care te ucide, nu mai ai de ales. Cum poti sa fugi,
cum poti sa lupti, ca
nd asta i-ar face rau persoanei iubite? Daca viata ta ar fi tot ce ai putea sa-i daruiesti celui iubit, cum ai putea sa nu i-o dai? Daca ar fi cineva pe care l-ai iubi cu adevarat?


Volumul Zori de Zi are nu mai putin de 768 pagini. Pretul de comercializare este aproximativ 55 RON.

Prin urmare, astept sa cititi Zori de Zi si sa impartasim pareri post-lectura.

4 comments on “Editura Rao lanseaza “Zori de zi” mai devreme!

  1. De-abia am terminat cartea, si am ramas profund miscata in sensul bun…pe parcurs ce o citeam, am simtit nevoia sa plang..sa rad..am ramas cu gura cascata dar am avut si foarte mari emotii. Al patrulea volum (dupa cum se astepta toata lumea) este cel mai bun din serie, si te face sa regreti ca este ultimul volum. Autoarea este una de exceptie!:X:X:X

  2. @Roxana

    Inca nu m-am apucat sa citesc Zori de Zi, mai am putin din a 3-a. Era de asteptat ca ultimul volum sa fie cel mai deosebit, sa ne intreaca asteptarile si sa ne lase cu gura cascata. Abia astept sa o incep! Pupici.

  3. @Roxana: Nu-i nici o problema ca e ultima carte, treci pe Vampirii Sudului/Trueblood, are noua volume, sa tot citesti, si e cam aceeasi poveste, dar pentru grupa mare!

  4. hello!
    am citit cartea , si e foarte interesanta:X
    nu stiu ce se zvoneste despre a 5a carte ” Din respectiva lui Edward” , as vrae sa stiu daca o publica ca carte sau daca este doar scrisa pe site-ul scriitoarei? Daca sti ceva ma poti anunta si pe mine?:)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s