STRESIUNEA bate la usa!

Image Hosted by ImageShack.us Am intrat in perioada aia a anului cand trebuie sa invatam mai mult decat tot anul. Se intampla de 2 ori pe an, insa adesea, de la caz la caz de chiar 3, 4, 5… n ori pe an daca este nevoie.
Vorba aia, suntem oameni si unul mai prost diferit ca altul!

Ma credeti sau nu… chiar imi era dor de noptile albe stand cu nasul bagat in foi, de lista de messenger cu acelasi status: “DND! Invat…”, de studentii cu foi de xerox in metrou-RATB, de agitatia dinaintea intrarii in sala de examen si de bucuria (in cazurile fericite…) de dupa sarbatorita impreuna cu colegii la un suc in oras… si in sfarsit perioada de vacanta mult asteptata, chiar mi-era dor!

Maine sau mai bine spus azi… am primul examen, ce poate fi mai frumos intr-un inceput de saptamana?! Sper sa nu am parte de obstacole si sa treaca totul cu bine pentru ca eu, de obicei, las totul pe ultima suta de metrii si ingras porcul in ajun.

Se spune ca, studentia este o perioada in care studiezi, in care acumulezi informatii, te cunosti pe tine insuti, aflii ce om vrei sa devii, te culci iei contact cu o groaza de persoane si iti pui bazele unei cariere profesiunoale. 

Studentii pe langa presupuse fiinte “studitoare” mai sunt si supravietuitori. La noi la facultate sunt studenti de toate tipurile – cei care stiu ce vor si încotro au pornit, cei care merg pe drumul clasic, ca asa a zis mami ca e bine si cei care plutesc si supravietuiesc. Daca ma intrebati pe mine in ce categorie ma incadrez, nu stiu sa va raspund. Poate la început eram prima categorie, insa cu timpul am gasit alte preocupari si alte provocari.
Acum plutesc…

Image Hosted by ImageShack.us
 Va doresc tuturor studentilor o sesiune usoara, spor la invatat si succes la examene!

Pupici!

Advertisements

2 comments on “STRESIUNEA bate la usa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s