Intamplare fericita!

Image Hosted by ImageShack.us

Cititi si luati aminte!

Era o persoana foarte fericita. Avea o minunata prietena cu care se intalnea de mai bine de 1 an, asa ca s-au decis sa se casatoreasca. Exista o singura chestiune care il deranja. Frumoasa ei sora mai mica. Viitoarea lui cumnata, tot timpul se imbraca cu fuste mini (extrem de mini), iar in vocabularul ei nu existacuvantul sutien, darmite in garderoba ei.

Culmea era ca intotdeauna cand baiatul se afla in preajma ei mereu scapa cate ceva pe jos, iar cand se apleca sa ridice imi oferea o priveliste mai mult decat frumoasa. Era clar! O facea intentionat! Asemenea scene nu se intamplau daca era si altcineva de fata. Pregatirile de nunta fiind in toi, intr-o zi micuta surioara l-a sunat si l-a chemat sa mai verifice ceva la invitatiile de nunta. A luat-o de buna si i-a spus ca va ajunge la ea in cateva minute.

Era singura cand a sosit si a inceput sa ii sopteasca ce dorinte si sentimente are pentru el. I-a spus cat de mult il doreste si ca ar vrea sa faca dragoste macar o data inainte de a se insura si a se daruii surorii ei pentru intreaga viata. Pustiul era total socat si nu a putut scoate un cuvant. I-a spus ca merge la ea in dormitor iar daca doreste un ultim salbatic “zbor” nu trebuie decat sa intre la ea in camera. A ramas ca o stana de piatra, stupefiat de cele ce auzea, uitandu-se dupa ea cum urca scarile.

A stat asa cateva momente, apoi s-a intors si s-a indreptat spre iesire. A deschis usa, cautand cu privirea locul unde si-a parcat masina, cand au inceput ropote de aplauze. Toata familia viitoarei sale sotii era adunata in fata casei si il aplauda. Cu lacrimi in ochi, viitorul meu socru s-a apropiat de el si a inceput un mic speech: “Nici nu iti poti imagina cat de mandri suntem de tine ca ai trecut cu felicitari acest test. Nu as putea gasi un barbat mai bun pentru fiica mea daca as cauta in toata lumea. Bine ai venit in familia noastra!”

Morala: INTOTDEAUNA pastreaza prezervativele in masina..

Sursa: Alex – colegutzul meu de faculltate.

Advertisements

2 comments on “Intamplare fericita!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s