Stabilitate sau scurte aventuri?!

In general oamenii tind sa se imparta in doua categorii: “amatori de aventuri” si “doritorii de relatii stabile”. Femeile, de obicei, isi doresc stabilitate, daruire, siguranta (si nu pentru ca m-as identifica eu cu toate femeile, ci pentru ca ASA ESTE!).

Si deodata, in universul unei femei apare un factor perturbator: un macho-man latino-lover care o invita la o partida de sex – one night stand!           Hmm.. what would you choose??

 Daca scopul nostu este acela de a atinge implinirea sentimentala alaturi de cea fizica, ne dorim sa avem parte de stabilitate si dragoste, atunci cu siguranta ne vom incadra in categoria celor ce doresc o relatie stabila si de lunga durata.

Image Hosted by ImageShack.us

 Insa, intr-o aventura ne vom lipsi de sentimente, de stabilitate si siguranta dar, in schimb, vom avea parte de libertate, independenta, satisfactie fizica, cel putin una temporara. O aventura de o noapte, pe cat de incitanta si placuta este.. nu implica niciun fel de obligatii, si prin urmare, se poate sfarsi in orice moment!

Cand “prince charming” (dupa ce ti-a tras-o in cel mai romantic mod cu putinta) nu mai suna, ba chiar si-a gasit pe alta pentru care incepe sa aiba sentimente, atunci parca se face lumina in toata povestea: pentru ca femeile vor sa fie respectate si respectul nu ti-l castigi aruncandu-te in primul pat mai caldut. D’aia ii bagi in ma-sa pe toti latin loverii cu tot cu pasiunea lor, pentru ca a doua zi sa te poti uita in oglinda. Iar barbatii care te vor, trebuie sa te respecte inainte, pentru ca dupa… nicio sansa!!

Indiferent ca persoana de langa noi ne va fi alaturi o noapte, o saptamana sau o viata, alegerea trebuie facuta cu aceiasi responsabilitate!

 Tu ce preferi: o aventura tumultoasa sau o relatie serioasa cu implicarile adiacente???

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s